top of page
chateau.jpeg

Een uitzonderlijke plek op 15 minuten van Luxemburg

hotel chateau reception pont d'oye

SEMINARS
5 ruimtesjouw maat

chateau chambre belgique luxembourg pont d'oye

SLAAPKAMERS
12 troostbubbels

teambuilding chateau pont d'oye

TEAMBUILDING
Een volledig aanbod aan entertainment

mariage chateau pont d'oye

BRUILOFT
Een kadereuitzonderingnel voor de gelukkigste dag van je leven

ENG Schlass, dausend Geschichten

Chateau du pont d'oye

Binnenplaats, majestueuze bossen, wandelpaden, vijvers... Geniet voor een dag of een weekend van een magisch landgoed vol geschiedenis en cultuur, volledig gewijd aan sereniteit en delen.

 

Deze prachtige residentie, gebouwd in de 17e eeuw, ligt aan de ingang van het bos van Anlier, op het kruispunt van de Belgische, Luxemburgse en Franse grens. 

 

Het landgoed van 15 hectare omvat een kasteel, een gîte, een conferentiecentrum, een grote binnenplaats, twee meren en binnenkort een wellnessruimte.

GALERIJ

Het Château du Pont d’Oye is de ideale plek om al uw zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Het combineert de charme van een prachtige residentie met informele, gezellige en warme lounges met een systeem van plenaire vergaderruimtes of kleinere groepen. Vanaf het begin werkt de charme. De absolute rust en gratie van de site zullen uw gasten verleiden. Het bos, de wandelpaden, de vijver,... gewoon een kasteelleven.

Chateau Belgique Habay

GETUIGENISSEN

Het onthaal, de beschikbaarheid, de vriendelijkheid van de eigenaars, de schoonheid van de plek en de geschiedenis van de kastelen, waar de gastheer niet vies van is. De decoratie, de bloemen... Het park en de omliggende natuur. Het ontbijt en het houtvuur..“

Lauren G.

Luxembourg

“We wilden een bruiloft die een blijvende indruk zou maken, een missie volbracht dankzij de inrichting van deze prachtige plek!”

Ben R.

France

“Het kasteel is ideaal gelegen in het gehucht en biedt directe toegang tot het meer. Restaurants liggen op loopafstand. Privétoegang tot de kamer. Mogelijkheid om jezelf in de tuin te plaatsen. Zeer gastvrije gastheren.”

Tim B.

Belgium

“De ligging van het kasteel, aan de oevers van een riviertje. Mooie rustige omgeving en de zeer ruime kamer was echt geweldig. Gloednieuw en helder. Het personeel was ook erg behulpzaam en vriendelijk! Je zult je thuis voelen”

Donna T.

Germany

bottom of page