top of page
chateau 2_edited.jpg

Een uitzonderlijke plek op 15 minuten van Luxemburg

Reception Chateau Repas

SEMINARS
5 ruimtesjouw maat

Chambres Chateau Belgique

SLAAPKAMERS
12 troostbubbels

Teambuilding Séminaire

TEAMBUILDING
Een volledig aanbod aan entertainment

Mariage

BRUILOFT
Een kadereuitzonderingnel voor de gelukkigste dag van je leven

ENG Schlass, dausend Geschichten

Chateau Histoire Pont D'Oye

Het Kasteel van Pont d’Oye, erfgenaam van de metallurgische industrie, de grandioze ontvangsten van de Marquise en de culturele wedergeboorte onder leiding van Pierre Nothomb, blijft een fascinerende plek doordrenkt van geschiedenis.

 

Vandaag de dag, behouden door VG, biedt het een betoverend kader voor unieke evenementen en ervaringen, en handhaaft daarmee zijn traditie van gastvrijheid en inspiratie.

GALERIJ

BROCHURE

Chateau du Pont D'Oye

GETUIGENISSEN

Het onthaal, de beschikbaarheid, de vriendelijkheid van de eigenaars, de schoonheid van de plek en de geschiedenis van de kastelen, waar de gastheer niet vies van is. De decoratie, de bloemen... Het park en de omliggende natuur. Het ontbijt en het houtvuur..“

Lauren G.

Luxembourg

“We wilden een bruiloft die een blijvende indruk zou maken, een missie volbracht dankzij de inrichting van deze prachtige plek!”

Ben R.

France

“Het kasteel is ideaal gelegen in het gehucht en biedt directe toegang tot het meer. Restaurants liggen op loopafstand. Privétoegang tot de kamer. Mogelijkheid om jezelf in de tuin te plaatsen. Zeer gastvrije gastheren.”

Tim B.

Belgium

“De ligging van het kasteel, aan de oevers van een riviertje. Mooie rustige omgeving en de zeer ruime kamer was echt geweldig. Gloednieuw en helder. Het personeel was ook erg behulpzaam en vriendelijk! Je zult je thuis voelen”

Donna T.

Germany

Het Château du Pont d’Oye is de ideale plek om al uw zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Het combineert de charme van een prachtige residentie met informele, gezellige en warme lounges met een systeem van plenaire vergaderruimtes of kleinere groepen. Vanaf het begin werkt de charme. De absolute rust en gratie van de site zullen uw gasten verleiden. Het bos, de wandelpaden, de vijver,... gewoon een kasteelleven.

Chateau du Pont D'Oye
bottom of page